Skip to content

Ideació de nous Models de Negoci amb Lean Startup

Tens una idea innovadora però no saps com portar-la al mercat?

Porto més de 10 anys ideant i validantnous models de negoci, però també ajudant a altres emprenedors i empreses a trobar noves vies de ingrés. Durant l’any 2018 vaig formar-me dins de dos programes d’emprenedoria dels més potents del nostre país. Vaig reunir tot el fracàs acomulat i a través de la metodologia Lean Startup, una metodologia que busca validar models de negoci, assentar els meus coneixements i permetrem sintetitzar la cerca de nous models innovadors i disruptius. Un procés creatiu i analític, amb una metodología basada en la cerca de resultats d’anàlisi amb una inversió relativament baixa.

El Mètode Lean és investigació: si es fa amb cura, s’arriba a la conclusió encertada

Tens una idea però no saps com convertir-la en un negoci rendible? Tens una empresa gran i vols llençar un nou producte? Treu tot el suc al Mètode Lean! Volem ser els teus mentors i ajudar-te a crear un producte mínimament viable. El podràs treure al mercat i l’anirem modelant a mida que rebem les reaccions del teu públic. Observant amb cura el teu entorn, la teva empresa, el teu públic target i els teus objectius, tindrem mig camí fet.

Amb el nostre servei de mentorització, farem el seguiment de la teva idea i t’ajudarem a fer-la realitat. Posa’t en contacte amb nosaltres! Investigarem el mercat que t’envolta i crearem un model a baix cost. Junts, raonarem i observarem amb dedicació per trobar el producte perfecte.

Mentoring
Lean Startup

Sessió 2 hores

99 +IVA
  •  

Business Model Canvas

300 +IVA
  •  

Emplena aquest formulari i et trucaré el més aviat possible.